Hoe om te gaan met antieke armbanden

Sinds de goudvondsten in het begin en midden van de 19e eeuw, introduceerden de Verenigde Staten de Cape Diamond Bracelet op de markt aan het einde van de 19e eeuw. Het wordt beschouwd als een van de duurste antieke juwelen en moest vanwege de beperkte voorraad opnieuw worden gemonteerd.

De Georgische sieradencollecties hebben het gevoel van echte romantiek, symboliek en sentiment met zich meegebracht. De antieke Cape Diamond-armband vertoont het prachtige werk met gejaagde randen en ingelegd gedetailleerd bloemenmotief bezet met bloemgeslepen diamanten aan de kralen van de armband.

De antieke parelarmband met diamanten in wit goud is erg populair bij sieradenverzamelaars en -kopers. Deze armband straalt elegantie en een unieke stijl uit. Hij weegt 15,2 gram en heeft een totale lengte van 8 inch, 17 mm breed en 3 mm diep. Het is ook gemonteerd in vijf strengen van 2,88 witte elegante parels die 18k langwerpige kraalsets zijn met een kenmerkende snit van diamanten. De antieke parelarmband is oorspronkelijk geprijsd op ongeveer $ 3000,00.

De antieke Georgische armband Rose-cut diamanten parels in platina-bedekt is 18k geel goud. Deze armband weegt 11,0 gram, de lengte is 7,25 inch gemeten en heeft een breedte van 7 mm en een diepte van 6 mm. Het is ontworpen met roosgeslepen diamanten die ook een silhouet vormen met een bladmotief met in totaal 60 stenen die worden afgewisseld tussen 12 prachtig prachtige sneden van natuurlijke zaadparels met een platina-look. Deze armband is echt betoverend en fascinerend met een marktwaarde van $ 3400,00

Met de hoge prijswaarde van deze antieke armbanden, moet je de originele staat van dergelijke waardevolle items behouden. Om antieke sieraden er elegant en fascinerend uit te laten zien, moet u er goed voor zorgen om het te behouden zoals het zou moeten zijn. Hier zijn enkele tips over hoe u goed voor armbanden en andere sieraden kunt zorgen.

  1. Om de originele uiterlijke kenmerken van uw sieraden te behouden, moet u uw armband regelmatig schoonmaken door deze te polijsten met een niet schurende zachte doek.
  2. Gebruik water en zeep om je sieraden schoon te maken. Hierdoor blijft je armband er goed uitzien en blijft hij glanzen als altijd.
  3. Denk eraan om je sieraden niet af te drogen met keukenpapier of tissues. Gebruik altijd een gladde zachte doek om natte delen te verwijderen. Je kunt ook tandpasta en een tandenborstel gebruiken om aanslag van de kralen van de armband te verwijderen.
  4. Bewaar armbanden en andere sieraden op een koele, droge plaats als ze niet worden gebruikt. U kunt ook een lockertas gebruiken om krassen en aanslag te voorkomen. Het wordt aanbevolen om uw sieraden op een goede opslagplaats te bewaren wanneer ze niet worden gebruikt.
  5. Dompel sieraden nooit in water met chloor. Het kan verkleuring van de sieraden veroorzaken.
  6. Als uw antieke armband edelstenen of parels heeft, dompel deze dan niet onder in water. Het kan enkele van zijn oorspronkelijke instellingen losmaken. Vermijd schuurmiddelen bij het reinigen van parels en edelstenen.

Een goede verzorging kan de originele zettingen van antieke armbanden behouden, vooral die met parelkralen. Over schoonmaken kan ook schadelijk zijn. Zorg ervoor dat u de kwaliteit van de kralen handhaaft, zodat de elegantie en schoonheid van de antieke armband behouden blijft.