Diamanten in een armband

Welke op onze site, in dit artikelen delen wi

Ooit afgevraagd waar de diamanten tennisarmband begon? De diamanten tennisarmband heeft een interessante geschiedenis en is als prachtig sieraad ongeëvenaard. Laten we eens kijken hoe deze prachtige armband begon en welke aangepaste ontwerpopties er vandaag de dag worden gecreëerd.

Is het gewoon een diamanten armband?

Diamanten armbanden zijn al heel lang populair. De pols is een ideale locatie om de schoonheid en schittering van diamanten weer te geven, omdat de beweging van de hand helpt om de schittering van het licht te laten zien terwijl het speelt met de slijpvorm van je edelstenen. Er zijn verschillende zettingen en sluitingen die kunnen worden gebruikt met een diamanten armband, en deze moeten zorgvuldig worden overwogen, aangezien u zowel emotioneel als een waardevol geschenk van grote waarde zou kunnen zijn als in termen van dollarwaarde. U wilt niet dat u uw favoriete sieraad kwijtraakt vanwege een slechte sluiting.

De diamanten tennisarmband is geboren

Chris Evert, de beroemde professionele tennisser, deed precies dat, verloor haar diamanten tennisarmband tijdens een intense wedstrijd met haar tegenstander. Toen ze ontdekte dat de sluiting van haar armband brak tijdens het spelen, vroeg ze de scheidsrechters de wedstrijd vast te houden totdat ze haar armband hadden gevonden. Veel gepubliceerd en bekeken, werd de vereniging snel populair en nu worden deze polsstukken meestal diamanten tennisarmbanden genoemd.

Er bestaat tegenwoordig een brede selectie stijlen voor deze populaire vorm van diamanten juwelen, alleen beperkt door de creativiteit van de juwelier en de vraag van het publiek. Misschien geeft u de voorkeur aan versierde tennisarmbandensets, vintage diamanten armbanden, op maat gemaakte designer diamanten armbanden of antieke armbanden. Er zijn veel opties om uit te kiezen en veel hangt af van je stijl en smaak, hoewel, naar mijn ervaring, elk van de bovenstaande opties een indrukwekkend en gewaardeerd geschenk is.

Diamanten armbanden voor heren EN dames

Een ander interessant aspect van de ontwikkeling van diamanten armbanden in de loop van de tijd is de toename van de populariteit van armbanden voor mannen, ze zijn niet alleen meer voor vrouwen. U kunt meestal kiezen tussen platina, witgoud of geelgoud voor de armbandset zelf, en uw selectie van losse diamanten voor plaatsing zal een grote impact hebben op de schoonheid, wenselijkheid en waarde van uw sieraden. Wat diamanten juwelen betreft, is de diamanten tennisarmband niet meer weg te denken als een enorm populair en mooi middel om uw liefde of waardering als een geschenk te tonen. Je hoeft geen tennis te spelen om de schoonheid en het eigendom van deze op maat gemaakte diamanten juwelen te waarderen.

Maak de juiste keuze voor uw diamanten tennisarmband en bekijk onze gratis gids voor het kopen van een diamant. Praat met onze deskundige gemologen voor gratis aanbevelingen en informatie over hoe u de beste diamant kunt vinden voor uw meest speciale momenten. Of je nu op zoek bent naar een jubileumring, losse diamanten voor een verlovingsring, of gewoon het perfecte cadeau nodig hebt voor die ene speciale persoon, wij kunnen je helpen het perfecte diamanten sieraad op maat te krijgen voor de perfecte gelegenheid.